Zdravko Mamić: Htio sam Ljajića, to je dokaz kakav je klub Dinamo

Dean Marijanović

Savjetnik zagrebačkog Dinama i nezvanično prvi čovjek ovog kluba, Zdravko Mamić, gostovao je u emisiji banjalučke Elta TV i govorio o aktuelnostima u regionalnom fudbalu, ali i drugim temama poput Novaka Đokovića.

Posebno je zanimljiv način na koji je stao u odbranu Novaka Đokovića. Prvi teniser današnjice je organizovao Adria Tour iz najboljih namjera, ali je on zaključen nakon što je nekolicina tenisera testirana pozitivnim na korona virus.

“Htio sam čak i pisati post na tu temu, ali sam odustao da ne dam onim kretenima da se iživljavaju na tom svetom prezimenu jer bi netko to iskoristio s obzirom na moj sudski postupak. Ali poručujem svima onima koji govore o gospodinu Đokoviću i njegovoj obitelji negativno da prvo dobro isperu i dezinficiraju svoja usta. Jer ono što su obitelj Đoković i on sam postigli u sportu i na humanitarnom planu zaslužuje da mu se u stavu mirno obraćaju ljudi kada izgovaraju njegovo ime”, kazao je Mamić o Đokoviću, koji je poslije povratka iz Zadra bio pozitivan na koronavirus, ali je prošloga tjedna objavio da je imao negativan nalaz.

Mamić je govorio i o pričama da je želio dovesti srpske igrače u Dinamo, točnije Adema Ljajića, Andriju Živkovića i Nemanju Maksimovića.

“To je istina, a to je dokaz kako je Dinamo otvoren i multikulturalan klub. Žao mi je što nisu došli kod nas, ali bili su korektni u tim pregovorima. Najbliže smo bili Ljajiću, s njegovim sam ocem pregovarao u Westinu u Zagrebu, vodio ga je Mladen Furtula, legendarni vratar Partizana. Htjeli smo dovesti i Marka Grujića, koji je iz Zvezde otišao u Liverpool”, zaključio je Mamić.

Next Post

Eldar Šehić: Imamo 'familijarni odnos' koji želimo prenijeti i na teren

Facebook Twitter Email Nakon odlaska Antonija Pavića lijevu stranu Plavih u narednoj sezoni trebao bi braniti Eldar Šehić, mladi fudbaler […]
Copy link
Powered by Social Snap