USKORO SLOBODAN IGRAČ

U Maksimiru su ga dobro zapamtili: Dinamo i Zvezda u borbi za stopera Šerifa?

Redakcija DMF
FOTO: JOSE BRETON

Pamte u Maksimiru dobro Kolumbijca Danila Arboledu, stopera moldavskog Šerifa, koji ima velike zasluge u izbacivanju Modrih iz Lige prvaka. Taj 190 centimetara visoki branič jedan je od najboljih igrača kluba koji je u Ligi prvaka šokirao Šahtar i madridski Real i dosad najveća senzacija Lige prvaka.

Arboledi je 26 godina, došao je početkom godine iz kolumbijskog Deportiva Pasto, a ugovor sa Šerifom vrijedi mu do kraja prosinca. Nije ni čudo da se već dosta klubova raspituje za njega i želi ga dovesti na zimu, a među njima je, navodno, čak i Dinamo.

Tako barem tvrdi beogradski Sportski žurnal, koji o Arboledi piše u kontekstu interesa Crvene zvezde. Kao što znamo, prije Dinama Šerif je izbacio srbijanskog prvaka iz istog natjecanja, Arboleda je također bio ponajbolji pojedinac u tom trijumfu pa su na Marakani krenuli u akciju kad su čuli da je od siječnja slobodan igrač.

No, piše Žurnal, da postoje problemi s papirima, da meksički klub Tigre također tvrdi da ima prava na Arboledu iako on nikad nije zaigrao za taj klub pa bi njegov odlazak z Šerifa u bilo koji klub mogao biti kompliciran. A, opet u kontekstu Crvene zvezde, komplicirano bi moglo biti i to, kaže Žurnal, što Arboledu želi i zagrebački Dinamo.

Više pročitajte: Sportske novosti

Next Post

Matora u razgovoru sa Dalilom otkrila: Znam da te čeka posao na RED TV-U!

NAKON ZADRUGE
Copy link
Powered by Social Snap