Tko preuzima klupu Plavih: Dragan Jović, Baka Slišković ili netko treći?

Redakcija DMF

USKORO RAZGOVORI

Blaž Slišković i pokojni Milomir Odović

Nakon serije loših rezutlata, točnije osam ligaških utakmica bez pobjede, Upravni odbor FK Željezničar je donio odluku o smjeni dosadašnjeg šefa stručnog štaba Amara Osima.

Odmah nakon smjene Amara Osima u medijima se pojavljuju imena koja bi mogla preuzeti klupu Plavih, a jedni od kandidata su Dragan Jović i Blaž Slišković, koji trenutno nemaju aktualan angažman.

Dragan Jović (57) je nedavno raskinuo ugovor sa egipatskim timom Ismaily, a godinama unazad je sa mnogo uspjeha trenirao Primero de Agosto te osvojio šest trofeja sa ovom ekipom.

Jović je u Bosni i Hercegovini bio šampion sa Zrinjskim, dok je trenirao Posušje, Travnik, banjalučki Borac, Zvijezdu iz Gradačca i Sarajevo.

Blaž Slišković (61) je posljednji posao imao u Hong Kongu gdje je trenirao tamošnji Kitchee. Popularni Baka je bez posla još od marta prošle godine.

Slišković je u dosadašnjoj trenerskoj karijerio bio na klupi A selekcije BiH, splitskog Hajduka, Zrinjskog, Širokog Brijega, albanske Tirane, rumunske Alba Iulie, saudijskog Al Ansara te kineske momčadi Qingdao. Sa Zrinjskim je bio dva puta prvak Bosne i Hercegovine.

Pored ovog dvojca, kao moguće opcije za klupu Željezničara spominju se i sljedeća imena: Mehmed Baždarević, Rusmir Cviko i Zlatan Nalić.

Bit će zanimljivo tko će na kraju sjesti na vruću klupu Željezničara.

Next Post

Stanković nakon Javora: Dobro je sve, ali još uvijek nismo osvojili prvenstvo

Facebook Twitter Email Crvena zvezda protutnjala je Ivanjicom. Dvostruki strelac Aleksandar Katai, pa Milunović, Ben i Falko doneli su novu […]
Copy link
Powered by Social Snap