Stjepanović: Očekuje nas teška borba, ali u sve ulazimo spremno

Dean Marijanović

foto: zvijezda09.com

Kada je u pitanju Zvijezda 09 možemo govoriti o najvećim ciljevima, a to je ‘hitri’ povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Klub Borisa Stanišića je na dobrom putu ‘ka ostvarenju tih ciljeva, no da bi se i ispunili bit će jako teško s obzirom na konkurenciju koja je ove sezone jako dobra:

“U Zvijezdi 09 sam izuzetno zadovoljan uslovima i radom. Atmosfera je super i svi čekamo nastavak prvenstva. Očekujemo izuzetno tešku i neizvjesnu borbu, ali ekipa radi veoma dobro i spremni ćemo ući u nastavak prvenstva, a ja se iskreno nadam da možemo i da hoćemo ostvarit naše ciljeve.” – započeo je razgovor Ognjen Stjepanović, ofanzivac kluba Zvijezda 09.

Za ovog 22-godišnjaka govori se kako je jedan od najboljih fudbalera Prve lige RS, no on na to sve gleda vrlo ‘prizemno’ i mirno:

“Odigrao sam 14 i postigao 5 golova, dajem sve od sebe a da li sam jedan od najboljih to nek drugi procenjuju. Mogu reći da sam zadovoljan, jedna solidna je polusezona iza mene, ali sebi uvijek zadajem najveće ciljeve tako da mora mnogo bolje u nastavku prvenstva. Kao što sam rekao uvijek dajem sve od sebe tako da se nadam da će to sve bolje izgledati u drugoj polusezoni.” – priča nam Stjepanović, za kojeg, kako saznajemo ima raznih upita i interesovanja o eventualnom transferu:

“Nakon što sam napustio Slobodu bilo je jako mnogo interesovanja, ima ih i dalje, ali trenutno sam fokusiran na ciljeve Zvijezde 09 u ovoj sezoni. Svjestan sam svoje mladosti i imam želju za napretkom tako da je logičan potez iskorak u mojoj karijeri na ljeto.”

Next Post

Rastoka: Zvijezda je klub koji ima veličinu, i to treba opravdat

Facebook Twitter Email Zvijezda iz Gradačca prvi dio sezone završila je na 6. poziciji m:tel Prve lige Federacije BiH, a […]
Copy link
Powered by Social Snap