Stjepanović: Nisam dobio šansu, kako bi netko vidio jesam li pojačanje ili ne?

  •  
  •  
  •  

foto: sportsport.ba

Prije nešto više od mjesec dana tuzlanski klub je na zvaničnoj stranici saopštio da je Stjepanović novo pojačanje ovog kluba, te da se pridružio na pripremama za novu sezonu.

No, do rastanka sa novim klubom došlo je već nakon mjesec dana, te je danas potpisan sporazumni raskid ugovora. Naime, Stjepanović je odlučio da napusti tuzlanski klub, te će sreću potražiti u nekom drugom klubu:

“Došao sam kao pojačanje ali nisam dobio ni jednu jedinu šansu. Nisam odigrao nijednu prijateljsku utakmicu da može neko da zaključi da li mogu pomoći ekipi ili ne. Nisam ovo očekivao nikako ali okej. Ispali su na kraju fer, sportski direktor Sanel razuumije moju potrebu da igram i nije bilo problema oko raskida ugovora što je okej sa njegove strane. Ja Slobodi želim svu sreću u nastavku prvenstva.” – započeo je Stjepanović razgovor za portal dm-fudbal.com, nakon čega se osvrnuo i na moguće opcije, kada je u pitanju njegova igračka karijera:

“Imam nekoliko ponuda, čekam još da se otvore neke bolje ali nemam puno vremena da biram sezona je u toku, nadam se da će biti Premijer liga, cilj mi je da ostavim trag u Premijer ligi tako da se nadam da će to da bude najveći rang bh. fudbala.”

Nova sezona m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine je počela, favoriti su u 1. kolu bili sigurni, no, sezona je duga, i moguća su iznenađenja:

“Ispratio sam sve utakmice u prvom kolu, prvenstvo će biti veoma zanimljivo. Rano je govoriti o tome ko bi mogao uzeti titulu ali ima dosta kvalitetnih ekipa.” – završio je Stjepanović, koji je u prošloj sezoni u Prvoj ligi Federacije nastupao za Olimpik sa kojim je izborio plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.