10 POBJEDA I 1 REMI

Skandal u reprezentaciji Irana: Hrvatski trener iz ekipe izbacio ponajboljeg igrača!

Dean Marijanović
FOTO: TEHRAN TIMES

Hrvatski trener Dragan Skočić (53) od veljače 2020. vodi reprezentaciju Irana. U 11 utakmica ima deset pobjeda i jedan remi, a Iran je na dobrom putu da se kvalificira na Mundijal 2022. u Kataru.

Pred Skočićem i Iranom je reprezentativno okupljanje. Iran 11. studenog igra protiv Libanona, a pet dana kasnije protiv Sirije. Iranci u kvalifikacijskoj skupini vode s deset bodova i nalaze se ispred Južne Koreje i Libanona. Za spomenuto okupljanje Skočić nije pozvao svog najboljeg igrača Mehdija Taremija (29).

Taremi je igrač Porta, a za reprezentaciju Irana je odigrao 54 utakmice i zabio 26 golova. Međutim, Skočić ga je izostavio s popisa. Taremi je nedavno kritizirao Skočića na Twitteru.

Iranski mediji pišu da Skočić i Taremi ne razmišljaju jednako. Sve je počelo kada je Skočić rekao u javnosti da su iranski igrači, iako su fizički i tehnički moćni, taktički slabi. Taremi mu je odgovorio na Twitteru:

“Želio bih reći da, osim individualne tehnike i fizičke snage, iranski igrači imaju i visoku razinu taktičkog znanja nogometa. Nažalost, problemi su drugačiji. Živio Iran”, napisao je Taremi.

Sukob je eskalirao pa su Taremi i Skočić dogovorili sastanak kako bi raspravili o problemu. No čini se da nisu uspjeli riješiti nesuglasice, prenosi Index.hr.

Next Post

Hebibović isključen zbog psovanja sudiji, a po izlasku se dotakao i Vice Zeljkovića

FUDBALER BORDO KLUBA
Copy link
Powered by Social Snap