Ibrahim Šehić o interesu velikana: Ja sam broj jedan u BiH i moram braniti

Dean Marijanović

Ibrahim Šehić uspio je s ekipom Erzuruma ući u tursku Super ligu. Prvi golman reprezentacije BiH tako je završio epizodu u ovom klubu. Ugovor mu je istekao i on bi prema svemu sudeći karijeru mogao nastaviti negdje drugo.

Povezuje se 31-godišnji Šehić s mnogim klubovima. Prije svega su tu Galatasaray i Bešiktaš, a bh. čuvar mreže se oglasio po tom pitanju.

“Imat ću pet-šest dana odmora i razmislit ću. Prvo ću razgovarati sa Erzurumsporom, oni su mi prioritet”, rekao je Šehić i dodao je:

“Čuo sam da su Galatasaray i Bešiktaš zaintersovani za mene. Znam da ima pregovora, to su veliki klubovi, ali ja sam broj jedan u Bosni i Hercegovini i želim konstantno braniti”, istakao je on za Haber.

Priznaje da bi volio da bude saigrač sa Fernandom Muslerom (Galatasaray).

“Žao mi je zbog onog što mu se desilo (lom noge). Sjajan je golman, odličan momak i želim mu da se vrati što jači. Svi ga poštuju, ima veliki broj tofeja i volio bih raditi s njim. Možemo osvojiti brojne trofeje skupa”, istakao je Šehić. [izvor: sportsport.ba]

Next Post

FK Sarajevo: Sušić se vraća, Ahmetoviću će za oporavak trebati više vremena

Facebook Twitter Email Fudbaleri Sarajeva se u Trening centru u Butmiru i dalje vrijedno spremaju za početak nove sezone, a […]
Copy link
Powered by Social Snap