Sapunica u Bayernu se nastavlja: Salihamidžić u sukobu sa agentom najveće zvijezde?

Dean Marijanović

NOVI PROBLEMI U BAYERNU?

Proslavljeni bosanskohercegovački nogometaš Hasan Salihamidžić od 2017. godine je na funkciji sportskog direktora u njemačkom velikanu Bayern Munchenu.

Ono što je protklih tjedana privlačilo pozornost javnosti je njegov sukob s trenerom Hansijem Flickom. Klupska uprava stala na njegovu stranu, a Flick se odlučio povući po završetku sezone. Ipak, tu nije kraj problema za Salihamidžića, najveći tek dolaze!

Naime, kako javlja njemački Sky, novi problem je kontroverzni agent Pini Zahavi, čiji je štićenik Bayernova prva zvijezda, Robert Lewandwski. Prema najnovijim informacijama, Zahavi želi odvesti Lewandowskog u neki drugi klub, ukoliko mu Bayern ne ponudi veću plaću. Inače, Poljak trenutno zarađuje 20 milijuna eura po godini.

Inače, isto se dogodilo s još jednim Bayernovim igračem, Davidom Alabom. Zahavi je za njega prošle godine tražio plaću od preko 20 milijuna eura po sezoni. Salihamidžić na to nije pristao pa će Alaba napustiti Bayern krajem ove sezone, kao slobodan igrač.

Salihamidžić je sada pod velikim pritiskom jer novaca na razbacivanje nema, a eventualni odlazak Lewandowskog navijači Bavarskog giganta mu nikako ne bi oprostili.

Next Post

Škaljić: Velež je moja druga kuća, i puno mi je srce kada vidim da je klub tamo gdje pripada

NEKADAŠNJI IGRAČ VELEŽA
Copy link
Powered by Social Snap