PRVO POJAČANJE PARTIZANA

Saničanin i zvanično u Partizanu: Partizan je stvarno veliki klub i takva ponuda se ne dobija često u životu

Dean Marijanović

Prvo pojačanje Partizana pred početak nove fudbalske sezone je bivši stoper Vojvodine i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Siniša Saničanin, potvrdio je beogradski klub na zvaničnoj stranici.

Saničanin je sa Partizanom potpisao ugovor na tri godine i samim tim potvrdio da želi da ostane u srbijanskom fudbalu.

“Početak prelaznog roka obilježio je moj dolazak u Partizan, što mi je posebno drago! Što se tiče mene i mog prelamanja da li da odem u inostranstvo ili dođem među crno-bijele, nije mi bilo toliko teško, posebno kada sam video odlučnost trenera Stanojevića i uprave da me dovedu. Partizan je stvarno veliki klub i takva ponuda se ne dobija često u životu tako da smatram da je ne treba olako odbijati. Lako sam prelomio kada sam vidio veliku želju svih u klubu i profesionalnost na visokom nivou Partizana. Svi su bili prekorektni prema meni i kada sam pričao sa ljudima sa kojima radim, kao i sa porodicom, zaključili smo da će to biti najbolji potez do sada u mojoj karijeri. Partizan je stvarno veliki klub i može biti velika odskočna daska za najjače lige svijeta i Evrope”, rekao je Saničanin.

Tokom mandata u crveno-bijelima iz Novog Sada, više puta se susretao sa Partizanom, upoznao sa stilom za koji se zalaže šef stručnog štaba Partizana, Aleksandar Stanojević, ali i sa igrom stoperskog tandema Vujačić-Marković.

“Igrao sam dosta puta protiv Partizana. Što se tiče stila Aleksandra Stanojevića, imam samo riječi hvale. Od kako je Aleksandar Stanojević došao na čelo Partizana vidi se ta promjena, vidi se da Partizan igra moderan fudbal, napadački, agresivan, da se zna tačno u svakom trenutku šta ko radi i gdje ko stoji, i u fazi defanzive i ofanzive. Što se tiče Vujačića i Markovića, ne mogu da im nađem zamjerku, stvarno su djelovali dobro ove sezone. Mogu samo da im čestitam na sezoni i na njihovim igrama”, ističe Saničanin.

Next Post

Još jedno pojačanje iz Hrvatske: Zrinjski blizu dovođenja bivšeg igrača Dinama i kapitena Varaždina?

SAZNAJEMO - NOVO POJAČANJE
Copy link
Powered by Social Snap