Rastoka: Zvijezda je klub koji ima veličinu, i to treba opravdat

Dean Marijanović

Zvijezda iz Gradačca prvi dio sezone završila je na 6. poziciji m:tel Prve lige Federacije BiH, a o očekivanjima u nastavku, i o ‘borbi’ za ulazak u Premijer ligu govorio je Marinko Rastoka:

“Mišljenja sam da je još uvijek rano pričati o očekivanjima, ali ona su svakako velika. Pometnju možemo napraviti itekako, atmosfera je odlična, na visokom nivou, a to je jedan od ključeva za dobru igru.”

Rastoka je u Zvijezdu stigao nakon perioda provedenog u Rudaru iz Prijedora, te će važiti za veliko pojačanje klubu iz Gradačca:

“Ne smatram sebe najboljim igračem. Dosta je kvalitetnih i dobrih igrača. Pustit ću da moja igra i rezultati govore o meni. Ja ću dati sve od sebe, potrudit ću se da ekipi pružim svoj maksimum. Kao što sam već rekao, očekivanja su velika. Bitno je da svi zajedno gledamo naprijed, i da vjerujemo u pozitivno.” – priča nam Rastoka, za kojeg je i ranije bilo priča kako bi mogao pojačati Zvijezdu:

“Bilo je dosta ponuda prije dolaska ovdje, ali ne bih sada nikoga da imenujem. Zvijezda je klub koji ima svoje ime i veličinu, a istina je da sam već ranije bio pred potpisom za ovaj klub. Sada sam smatrao da je došlo vrijeme da postanem njihov igrač. To je bilo najperspektivnije i za njih i za mene, i izuzetna mi je čast da sam na kraju postao igrač i član Zvijezde.”

Next Post

Koprivica: Klub poput Modriče zaslužuje da igra u Premijer ligi

Facebook Twitter Email Defanzivac Vlado Koprivica napustio je Jedinstvo iz Bihaća. Iako je najavljen kao veliko pojačanje, do nastavka saradnje […]
Copy link
Powered by Social Snap