ŠTO ĆE ODABRATI?

Postao slobodan igrač: Mijo Caktaš bira između Hajduka i Osijeka?

Redakcija DMF
FOTO: SLOBODNA DALMACIJA

Najbolji strijelac HNL-a iz 2019. koji se može pohvaliti sa skoro stotinu pogodaka za Hajduk sada je slobodan igrač.

Mijo Caktaš više nije igrač saudijskog Damaca. HNL-ovska kolonija u tom klubu tako je smanjena za jednog člana, nakon što se Caktaš oprostio od trenera Krešimira Režića, te suigrača Domagoja Antolića i Hilala Soudanija.

Kako je objavljeno na službenom klupskom Twitteru, najbolji strijelac HNL-a iz sezone 2018/19. u kojoj je postigao 19 pogodaka dogovorio je sporazumni raskid s klubom za kojeg je potpisao prošlog ljeta, nakon što mu je istekao ugovor s Hajdukom.

Caktaš arapsku avanturu završava nakon 17 nastupa i četiri pogodaka, a klub se trenutno nalazi na petom mjestu prvenstvene tablice.

29-godišnjak je u Arabiji dobio godišnju plaću od dva milijuna eura, a zanimljivo je da će prema izjavi igrača za 24 sata Damac podmiriti sva financijska dugovanja prema Caktašu koja je predviđao ugovor originalno potpisan do ljeta 2023. godine.

Također, kako pišu tamošnji mediji Caktaš bi pristao na eventualni povratak u Hajduk, ali s obzirom kako se rastao sa sadašnjim ljudima iz kluba, ta je opcija, svedena na 0% šansi. Ipak, kao novi klub Mije Caktaša spominje se i Osijek sa trenerom Nenadom Bjelicom, koji je i ranije htio angažovati nekadašnjeg reprezentativca Hrvatske.

Sigurno da je pozitivna stvar što je Caktaš slobodan igrač i da će u novi klub stići bez odštete.

Ipak, prijelazni rok u Europi je tek započeo i očekuje nas pravo ludilo u nastavku, do kraja januara.

Next Post

Glavni čovjek potvrdio: Desni bek Valencije uskoro u dresu Crvene Zvezde?

VELIKO POJAČANJE ZVEZDE
Copy link
Powered by Social Snap