PROBLEMI U IGRI

Opasno se šuška: Evo tko bi uskoro mogao postati novi trener Hajduka?

Redakcija DMF
FOTO: HNK HAJDUK SPLIT

Hajduk Split je na gostovanju kod Šibenika doživio treći poraz u prvenstvu ove sezone, a sve je više navijača splitskog kluba koji smatraju kako švedski strateg Jens Gustaffson jednostavno nije pravi čovjek za taj posao.

Šveđanin je katastrofalnu krenuo u svoju splitsku avanturu. Naime, na početku HNL-a osvojio je samo bod, a potom se osramotio u Europi ispadanje od Tobola, nogometnog kluba koji dolazi iz dalekog Kazahstana. No, onda se ekipa probudila te su se zaredali neki vrlo dobri rezultati.

Međutim, poraz kod Šibenika očito je probudio mnoge navijače koji vjeruju da treba doći do promjene na klupi. Gustaffsonu se najviše zamjera jako loša igra te da Hajduka izgleda očajno bez Livaje, za kojeg ne postoji prava zamjena. Iz igre morao je izaći Krovinović i to je već ozbiljan udarac za Splićane.

A neki strani mediji početkom mjeseca raspisali su se kako bi Hajduk uskoro mogao preuzeti Valdas Dambrauskas, nama dobro poznato HNL lice iz vremena dok je vodio Goricu. On je dobio otkaz u Ludogorecu zbog poraza protiv Crvene Zvezde u Europskoj ligi pa je sada slobodan.

Valdas je surađivao s aktualnim sportskim direktorom Hajduka, Nikoličiusem, te je poznato kako se ovaj dvojac jako cijeni.

Next Post

Ozlijedio se u meču sa Šibenikom: Poznato koliko će Krovinović izbivati sa terena?

PROBLEMI ZA HAJDUK
Copy link
Powered by Social Snap