VJEČNI DERBI

Očekuje nas pravi derbi: Dinamo počastio Hajduk, sprema se invazija Torcide na Maksimir!

Redakcija DMF
FOTO: RTL.HR

Uskoro nam se sprema novi vječni derbi HR nogometa, to će biti ukupno 227. po redu. Na Maksimiru se u nedjelju od 17:30 sati sastaju Dinamo i Hajduk. Iz Modrog tabora očekuju pristojnu posjetu na tribinama, obzirom da su trenutne brojke razočaravajuće.

Hrvatski prvak se dosjetio kako bi mogao povećati broj navijača na tribinama uoči okršaja s Rijekom i Hajdukom. Napravljen je paket ulaznica koje vrijede za tribine sjever dolje i zapad dolje. Dakle, u paketu se mogu kupiti ulaznice za 90 kuna za tribinu sjever dolje, te za 140 kuna za tribinu zapad dolje, javljaju Sportske novosti.

Stilga je i jedna informacija kad se radi o nedjeljnom derbiju s Hajdukom. Dinamo je Splićanima morao osigurati pet posto ulaznica od trenutačnog kapaciteta stadiona bez istočne tribine. Međutim u Maksimiru su se odlučili da u Split pošalju deset posto ulaznica. U brojkama to izgleda 2400 ulaznica za Hajdukove navijače.

Ne treba ni sumnjati da će tu priliku iskorstiti vjerna Torcida te do kraja napuniti južnu tribinu maksimirskog stadiona.

Next Post

U Dinamu zadovoljno trljaju ruke: Transfer Danija Olma u Barcelonu gotova stvar?

SASTANAK U MADRIDU
Copy link
Powered by Social Snap