Noćna mora Josea Mourinha: Oršić od ljeta novi igrač engleskog velikana?

Dean Marijanović

Na meti Arsenala …

izvor: sportske.jutarnji.hr

Ukoliko je za vjerovati napisima londonskog tabloida The Suna, Mislav Oršić nalazi se na meti engleskog velikana Arsenala.

Nakon hat-tricka Tottenhamu u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske Lige Dinamov brzonogi krilni igrač našao se pod povećalom mnogih europskih klubova, a među njima je i Arsenal.

“Hrvat bi se mogao vratiti i progoniti Josea Mourinha i društvo i sljedeće sezone”, tvrdi The Sun.

The Times je ranije pisao kako je Arsenalov menadžer Mikel Arteta odlučan u namjeri da ojača napadačke opcije za sljedeću sezonu. Vremenšni Willian je daleko od željene forme, forma Nicolasa Pepea je sve samo ne konstanta, pa se Oršić čini kao logično rješenje.

“Arteta na ljeto neće imati puno novca za kupovinu novih igrača i zato se Oršić nameće kao odlično rješenje za njegove napadačke probleme”, piše The Sun.

The Sun piše kako je Oršić postigao 53 gola u 123 utakmice za Dinamo od dolaska u klub 2018. godine, kao i da mu ugovor s Modrima vrijedi do ljeta 2025. godine.

Oršićeva tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi ‘svega’ 7.5 milijuna eura, ali teško je za vjerovati da bi ga u Maksimiru prodali za takav iznos. 

No tags for this post.
Next Post

Cvijanović: Želim pokazati zbog čega sam i zašto pozvan u reprezentaciju

Pozvan u reprezentaciju BiH
Copy link
Powered by Social Snap