USKORO SLOBODAN IGRAČ

Najbolji igrač Krupe o interesovanju Željezničara: Sigurno da mi prija, Željo je jedan od najvećih klubova u državi!

Dean Marijanović
Nikola Dujaković u dresu Krupe

Fudbalski klub Krupa od naredne sezone neće nastupat u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, iako su to rezultatski na terenu obezbjedili. Ipak, financijski problemi na kraju su presudili da Krupa sezonu 2021/22 igra u Prvoj ligi Republike Srpske. Tako je većina fudbalera slobodna u odabiru novog kluba, a jedan od najtraženijih jest Nikola Dujaković, 24-godišnji fudbaler veznog reda.

Za usluge ovog igrača zainteresovan je fudbalski klub Željezničar koji je danas započeo pripreme za novu sezonu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine. Ljudi iz kluba sa Grbavice žele što prije riješiti igračku križaljku, koja je pretrpjela velike promjene po završetku, možda i najgore sezone u povijesti Plavih.

Povodom toga kontaktirali smo i Nikolu Dujakovića, koji kaže da još uvijek nije dobio službenu ponudu Željezničara:

“Iskreno, po prvi put ovo čujem sad. Sigurno da bi bio izazov, i sigurno da mi prija interesovanje Željezničara koji je zasigurno jedan od najvećih klubova u Bosni i Hercegovini.”

Dujaković je u sezoni iza nas odigrao 31 zvaničnu utakmicu u dresu Krupe, uz statistiku od 6 golova i 2 asistencije, a svoju igračku karijeru započeo je u Borcu iz Banja Luke.

Next Post

Očekuje se da u narednim danima potpiše ugovor: Ognjen Stjepanović novo pojačanje Željezničara!

POJAČANJA ZA PLAVE
Copy link
Powered by Social Snap