Najbolje da se razvija kod kuće: Splitski talenat odbio RB Salzburg i vrhunske uvjete zbog Hajduka

Redakcija DMF

ODIGRAO ODLIČNO PROTIV DINAMA

foto: hnk-hajduk-split.hr

Mladi i talentirani nogometaš Stipe Biuk jedna je od najvećih priča poslije vječnog derbija na Maksimiru. Prema pisanju domaćih medija, 18-godišnji Biuk je bio jedna od rijetkih svjetlih točaka splitskog sastava, Dinamo je rutinski slavio 2:0.

Malo je poznato da je Biuk bio na probi u minhenskom Bayernu, mogao je prije tri godine potpisati za RB Salzburg ali je ipak odbio zbog svog Hajduka. Austrijski prvak bi mu pružio vrhunske uvjete i sve ostalo, no otac je zaključio kako je najbolje da se njegov sin razvija kod kuće.

“Na nekom turniru zapazio je brata Duju i Stipu Branimir Štrkalj, skaut Bayerna u Hrvatskoj i primili nas sedam dana u Münchenu vrhunski, ugostili. Trenirali. Nije ni bilo planirano da ostanu, samo da ga vide i stave u notes. Stavili ga igrati sa starijima… A onda je Stipe mogao u Red Bull Salzburg, sve se to događalo točno prije tri godine, ali odbili smo, radi škole i da bude doma i najbolje je da se razvija kući, u Hajduku.” – rekao je za Slobodnu Dalmaciju, Stipin otac Robert.

Next Post

Predsjednik Veleža jasno poručio: Ukoliko primjetimo neke stvari, spremni smo istupit iz lige

HASIĆ POSLAO VRLU JASNU PORUKU
Copy link
Powered by Social Snap