PREMA OCIJENAMA

Najbolja momčad jesenjeg dijela prvenstva: Bez igrača Dinama, Hajduk broji četiri, Osijek i Rijeka po tri!

Redakcija DMF
FOTO: HNL LOGO

Bližimo se kraju prvog dijela prvenstva u Prvoj hrvatskoj ligi, ova sezona će prema svemu sudeći biti najizjednačenija u modernoj povijesti Hrvatske. Portal Index je u suradnji s popularnom SofaScoreom sastavio najboljih 11 dosadašnjem dijela lige.

Zanimljivo, nema niti jednog igrača Dinama, dok Hajduk broji četiri igrača, Osijek i Rijeka imaju po tri a Šibenik jednog igrača. U formaciji 4-2-3-1 na golu se nalazi sasvim opravdano Ivica Ivušić, bekovi su Lovrencsics i Bočkaj dok su na stoperima Škorić i Elez. Veznu liniju čine Krovinović i Pavičić dok je ofenzivni dio ekipe zaista moćan: Livaja, Murić, Drmić i Jakoliš.

Najbolju ocjenu ima Osijekov prvotimac Petar Bočkaj (7,84) koji igra sjajnu jesen, vodeći je asistent lige, ima šest dodavanja za pogodak. Najbolji topnik HNL-a je Rijekin Josip Drmić s 12 pogodaka dok najbolju obranu ima Osijek, primili su samo 11 golova.

Treba istaknuti Marka Livaja, ključnog igrača splitskih Bijelih s 10 pogodaka uz dvije asistencije, dobar je i Robert Murić koji se preporodio dolaskom na Rujevicu.

NAJBOLJIH 11: Ivušić – Lovrencsics, Škorić, Elez, Bočkaj – Krovinović, Pavičić – Murić, Livaja, Jakoliš – Drmić.

Next Post

"Vreme je da se krene dalje!", Milan Milošević uskoro NAPUŠTA PINK TELEVIZIJU?

VODITELJ ZADRUGE
Copy link
Powered by Social Snap