MARKETING

Portal dm-fudbal.com je novoosnovani mediji u Bosni i Hercegovini, koji je sa svojim radom započeo 1. januara 2020. godine. Po uzoru na redakcije SportKlub, i ArenaSport tako i naš portal djeluje na prostorima cijelog regiona, te svakodnevno bilježimo rekordne posjete portala (100.000 tisuća pregleda mjesečno – prosjek).

Obzirom da se internet oglašavanje nameće kao najefikasniji način oglašavanja, i u narednom periodu ćemo usavršavati ovaj segment poslovanja kako bi i dalje ostali strateški marketinški partner renomiranih kompanija sa Balkana ali i šire. Popunjenost inventara banerima je 10%, što uveliko smanjuje ad blindness i poboljšava user experience. Prosječni CTR (click trough rate) na dm-fudbal.com Ad Manager mreži iznosi do 6%, što portal čini premium mjestom za oglašavanje.

Oglasni prostori na portalu dm-fudbal.com u potpunosti su usklađeni sa svjetskim standardima internet oglašavanja i smjernicama koje daje IAB (Internet Advertising Bureau), a naš tim stručnjaka iz oblasti marketinga, dizajna i web programiranja spreman je da Vam pomogne da svoj oglas prilagodite mediju i tržištu.

Klijenti koji su nam do sada ukazali povjerenje:

Rezultati.com, Krombacher, Gillete, Heineken, Hotel Vlašić, Burger Bar Sarajevo, UHLSPORT, Argeta Mostar BiH, Junuzović Kopex, Imperium Club Kiseljak, Dimedia KD

Dokumenti:

#1 Marketing ponuda
#2 Marketing ponuda

#3 Statistika Google Analytics – mjesec februar/veljača

Napomene Vam donosimo u nastavku:

Portal dm-fudbal.com zadržava pravo izmjene cjenovnika bez prethodne najave. Također, svi poslovni partneri, odnosno sponzori koji se odluče prvi put oglašavati na portalu dm-fudbal.com imaju pravo na bonus banner (Rectangle 300×250), kao i na sponzorisani članak (tekst, fotografija, video).

Za specijalne ponude i vanredne formate oglasa kontaktirajte nas putem mail adrese za marketing. Rok za prigovore je 24 sata od dana objave i to isključivo u pisanoj formi.

Kontakt: marketing@dm-fudbal.com | deanm@dm-fudbal.com

Cjenovnik važi od 01.01.2021.

Copy link
Powered by Social Snap