Portal dm-fudbal.com je novoosnovani medij Bosni i Hercegovini, koji je sa svojim radom započeo 1. januara 2020. godine. Naš portal bilježi rekordne brojke, kada je u pitanju statistika. Tako je prema podatcima Google Analyticsa bio jedan od najposjećenijih bh. portala u maju mjesecu.

Iz dana u dan sve više posjetitelja prati i podržava rad našeg portala, i ono što na istom izlazi u obliku vijesti, novosti, i slično. Primarni posjetioci našeg internet portala su korisnici u dobi od 10 do 60 godina a više od 70% su čitatelji koji pripadaju dobnoj skupini od 18-40 godina.

Oglasni prostori na portalu dm-fudbal.com u potpunosti su usklađeni sa svjetskim standardima internet oglašavanja i smjernicama koje daje IAB (Internet Advertising Bureau), a naš tim stručnjaka iz oblasti marketinga, dizajna i web programiranja spreman je da Vam pomogne da svoj oglas prilagodite mediju i tržištu.

Klijenti koji su nam do sada ukazali povjerenje:

TV Arenasport, Argeta Mostar BiH, Junuzović Kopex, Golden Turs, Club Palma, Triglav osiguranje, M-Bike Shop, Uncro d.o.o, Unicredit bank, Toyota Sarajevo, Laško pivo, Mercator centar, NomasVello, Imperium Club

Dokumenti:

Napomene Vam donosimo u nastavku:

Portal dm-fudbal.com zadržava pravo izmjene cjenovnika bez prethodne najave. Također, za sve poslovne partnere koji se po prvi put odluče oglašavati na našem portalu nudimo dodatnu reklamu (banner Rectangle, 300x250px) i promotivni članak (tekst, video, fotorafija), potpuno besplatno.

Za specijalne ponude i vanredne formate oglasa kontaktirajte nas putem mail adrese za marketing. Rok za prigovore je 24 sata od dana objave i to isključivo u pisanoj formi.

Cjenovnik važi od 01.01.2020.

Oglašavajte se na portalu dm-fudbal.com, jer je to najbrži način za promociju Vašeg prozivoda ili djelatnosti. Samo preko našeg portala do megabrenda, zahvaljujemo se unaprijed !