REDOVNO PRATI HNL

Luka Sučić redovno prati HNL: Dres Hajduka i Poljud, to je san za koji živim!

Redakcija DMF
FOTO: LAOLA

Veznjak RB Salzburga imao je sjajnu godinu iza sebe u kojoj je debitirao za reprezentaciju a s klubom prošao skupinu Lige prvaka.

Bila je ovo prijelomna godina za Luku Sučića, 19-godišnjeg Hrvata rođenog u Austriji koji je u ovoj sezoni postao nositelj igre Red Bull Salzburga, redovno je nastupao za U-21 reprezentaciju kod Igora Bišćana a san je, kako sam priznaje, ispunio u listopadu kada je ušao u igru u 85. minuti osječkog dvoboja A vrsta Hrvatske i Slovačke zamijenivši Andreja Kramarića.

“Bilo je puno lijepih trenutak u ovoj godini. S klubom sam igrao Ligu prvaka, redovito sam nastupao za mladu reprezentaciju ali taj trenutak kada sam ušao u igru umjesto Kramarića, to je uvjerljivo najljepše što mi se dogodilo i ono što ću pamtiti čitav život”, priča nam Luka Sučić koji je se ovih dana vratio sa zimskog odmora kojeg je proveo u obiteljskom okruženju u Bugojnu. Međutim i on se upisao na listu onih koji će zbog korone propustiti uvodne treninge u Salzburgu.

Iako je odrastao u Austriji, Sučić redovito prati HNL. I tu nema nikakve dvojbe oko izbora kluba za koje kuca njegovo srce.

“Hajduk Split. To je klub za kojeg navijam”.

Na opasku da je mogao i bolje izabrati, Sučić se samo nasmijao:

“Samo Hajduk. Nadam se da ću jednoga dana istrčati na taj Poljud u dresu Hajduka. To je san za koji živim”

KOMPLETAN INTERVJU: GERMANIJAK.HR

Next Post

Der Spieler von RB Salzburg hat seine Seele geöffnet: Ich möchte mit Kroatien die WM in Katar spielen!

GROßES POTENZIAL
Copy link
Powered by Social Snap