NAJSKUPLJI IGRAČ DINAMA

Luka Ivanušec: Poslije Hajduka je palo dosta teških riječi, ostajem u Dinamu sigurno!

Redakcija DMF
FOTO: SPORTSKE NOVOSTI

Luka Ivanušec u ovom je trenutku, s procijenjenom vrijednosti od 13.5 milijuna eura, najvrjedniji igrač Dinama prema popularnom Transfermarktu. Za Ivanušeca, kao najvrjednijeg eksponata maksimirske svlačionice, dosta se špekuliralo da bi već ove zime mogao napustiti klub.

“Ja sam fokusiran pred Dinamo, nikad ne trčim pred rudo. Ne gledam unaprijed, osim kada se radi o želji da budem sve bolji. Nema smisla razmišljati o bilo kakvim drugim klubovima jer sam u Dinamu i samo me to zanima. Živim nogometnu sadašnjost, a ona se zove – Dinamo. Što će biti kasnije, vidjet ćemo. Ove zime sigurno ostajem, u Dinamu. Barem mislim… Nisam čuo baš nikakve priče da bih mogao napustiti plavi dom”, rekao je u intervjuu za Sportske novosti.

Početak Kopićeve ‘ere’ nije počeo najbolje, s porazom od Hajduka na Maksimiru…

“Bili smo u ‘blackoutu’ u toj utakmici. No, mislim da su nam porazi od Rijeke u Kupu i Hajduka u prvenstvu dobro došli. Trebali su nam ti ‘šamari’ da se probudimo, razdrmamo iz sna. nakon tih poraza krenulo je sve nabolje. Ti porazi bili su prekretnica. Nakon Hajduka bilo je i težih riječi no one, kao i suočavanje s istinom, su nam jako pomogli, što se kasnije i vidjelo”.

Ivanušec je u aktualnoj sezoni zabio pet pogodaka i osam asistencija.

“Premalo… možda vama to izgleda dobro, nama ne. Ta statistika me zapravo najviše smeta. To nije statistika na razini na kojoj želim biti. Želim više zabijati, imati više asistencija. To i jest moja želja za ovu 2022. godinu”.

IZVOR: GERMANIJAK.HR

Next Post

Hoće li Osijek pristati? Dinamo za Marina Leovca odredio cijenu od 300 tisuća eura?

BJELICA NIJE PRISTAO
Copy link
Powered by Social Snap