NAKON UTAKMICE

Još jednom oduševio sve: Evo gdje je na kraju završio dres Luke Modrića?

Dean Marijanović
FOTO: LUKA MODRIĆ

Hrvatski kapetan, Luka Modrić, odigrao je još jednu fantastičnu utakmicu u dresu hrvatske nogometne reprezentacije. Sad već legendarni Hrvat predvodio je Vatrene u pobjedi protiv Rusije koja je značila direktni plasman na Svjetsko prvenstvo u Katar.

Na popularnom portalu SofaScore dobio je visoku ocjenu 8.2 i to je značilo da je bio najbolji na teren. Luka je imao čak 85 točnih dodavanja te tri uspješna driblinga. Modrić je osvojio čak 10 od 11 duela na jučerašnjoj utakmici. Dva puta je bio fauliran.

Jedan od najpoželjnijih suvenira s te utakmice za mnoge je svakako bio dres Luke Modrića. U ogledu s Rusima Modrić je 50. put istrčao s kapetanskom vrpcom oko ruke i izborio jednu od najslađih pobjeda u dresu reprezentacije. U utakmici koja je odlučivala o momčadi koja će sljedeće godine nastupiti na katarskom Mundijalu odigrao je odličnu utakmicu u teškim uvjetima i zajedno sa suigračima proslavio veliki uspjeh.

Dres je, ako je suditi prema objavi na Instagramu, poslije utakmice poklonio Lovri Majeru. Sam Majer je uz objavu fotografije napisao: “Trenutak koji sam dugo čekao.”

Next Post

Huligani koji su zapalili automobil Sabrije Topalovića učestovali i u subotnjim neredima u Mostaru

ŽIVOT UGROŽEN
Copy link
Powered by Social Snap