SAZNAJEMO – NOVO POJAČANJE

Još jedno pojačanje iz Hrvatske: Zrinjski blizu dovođenja bivšeg igrača Dinama i kapitena Varaždina?

Dean Marijanović
Marko Stolnik – Kapiten NK Varaždin

Nogometni klub Varaždin ispao je iz Prve Hrvatske nogometne lige, a potražnja za igračima ovog kluba je velika. Tako je najviše interesa pristiglo za Marka Stolnika i napadača Jorge Obregóna. Prema saznanjima portala dm-fudbal.com Zrinjski Mostar uputio je službeni zahtjev za dovođenja 24-godišnjeg fudbalera, Marka Stolnika, koji je svoju karijeru započeo u Varaždinu.

Sadašnji trener Plemića, Sergej Jakirović odlično poznaje Hrvatsku ligu kao i gore navedenog igrača kojeg je htio dovesti još za vrijeme boravka na klupi Gorice, i sigurno da je to dosta utjecalo na izbor da Zrinjski upravo pošalje ponudu za Stolnika, koji je u sezoni iza nas upisao 25 zvaničnih utakmica, uz 1 dodanu asistenciju.

Kako naš portal saznaje, za usluge ovog fudbalera brine se SoccerDome Swiss Menagment – Dejan Mišić, a sam fudbaler Marko Stolnik spreman je svoju karijeru nastaviti Pod Bijelim Brijegom. Ipak, sada je sve na klubovima koji se moraju dogovoriti s obzirom da pomenuti fudbaler ima važeći ugovor sa nogometnim klubom Varaždin do ljeta 2022. godine.

Stolnik je pored NK Varaždina nastupao još i za NK Sesvete, Dinamo Zagreb II i Lokomotivu Zagreb.

Next Post

Željo ga 'vratio u život' a on najavio tužbe: Frane Ikić više neće nositi dres Željezničara!

NOVE TUŽBE ZA ŽELJEZNIČAR
Copy link
Powered by Social Snap