POKVARIO UTAKMICU

Iz Spartaka digli glas: Milan Mitić u Lučanima sudio protiv fudbala

Armin Brkić

„Stalno je seckao igru i kvario ritam utakmice“, kažu Subotičani

Izgubio je Spartak utakmicu u Lučanima minulog vikenda (1:0), ali više od poraza zabolelo je Subotičane deljenje pravde Milana Mitića.

Poslali su iz Spartaka saopštenje u kojem su digli glas protiv glavnog arbitra utakmice.

„Glavni arbitar nije učinio nijednu krucijalnu grešku koja je uticala na rezultat, ali je celu utakmicu konstantno, fudbalski rečeno, seckao igru i nije dozvoljavao našim igračima da pokažu ono što znaju. Svi koji se bave ovom najvažnijom sporednom stvari na svetu znaju koliko to smeta ritmu ekipe. Moramo podsetiti da nam je isti sudija istu stvar radio i u duelu protiv Novog Pazara tako da je ovo bila kap koja je prelila čašu i nismo više mogli da ostanemo nemi“, poručio je Branislav Savić, potpredsednik Spartaka.

On je dodao u saopštenju da Plavi golubovi nemaju običaj da se žale na suđenje, ali da su sada bili primorani.

„Svesni smo da nije popularno komentarisati suđenje, ali smo suđenje komentarisali i nakon utakmice protiv Proletera kada je igrač protivničke ekipe postigao pogodak iz evidentne ofsajd pozicije. Bili smo ljuti na sudije, ali smo razumeli da nije bilo namere i nismo tražili da se odmah kažnjavaju zbog takvih grešaka. Smatramo da je suđenje na utakmici bilo tendenciozno iz nama neznanih razloga“.

No tags for this post.
Next Post

Na kraju sezone slobodan igrač: Grčki velikan želi napadača Hajduka?

POVRATAK U GRČKU?
Copy link
Powered by Social Snap