I DALJE PRATI VATRENE

Ivan Rakitić vrlo jasan: Ukoliko me izbornik treba, spreman sam se vratiti u reprezentaciju!

Redakcija DMF
FOTO: HINA- Damir SENÈAR – lsd

“Izbornik zna da uvijek može računati na mene dogodi li se neka nepredviđena situacija. Ja se, međutim, nadam da je neće biti, jer zaslužuju igrati dečki koji su ondje iz mjeseca u mjesec, koji se čitavo vrijeme bore u utakmicama. A ja ću čitavim srcem navijati za ekipu od doma”, dodao je.

Rakitić je bio dokapetan Hrvatske s kojom je osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018., a od reprezentativnog dresa se oprostio u rujnu 2020. kada je prešao iz Barcelone u Sevillu. Tada je izjavio da se želi potpuno posvetiti igranju za taj španjolski klub.

“Želim sve najbolje svojoj reprezentaciji. Odlučio sam se na taj potez (odustajanje od daljnjeg igranja) na jedan pozitivan i dobar način, što je važno”, izjavio je Rakitić.

Rekao je da je namjeravao igrati na Europskom prvenstvu u lipnju 2020., no kako je zbog pandemije koronavirusa prvenstvo bilo pomaknuto na lipanj 2021., odustao je.

“Moja ideja je bila igrati Europsko prvenstvo, no pandemija mi nije išla na ruku. Da sam igrao na Euru mogao sam eventualno razmatrati i igranje na Svjetskom prvenstvu”, rekao je Rakitić. (HINA)

Next Post

Vatreni love novu pobjedu: Evo gdje možete gledati utakmicu Malta - Hrvatska

VATRENI ŽELE POBJEDU
Copy link
Powered by Social Snap