NOVO POJAČANJE HAJDUKA

“Hajduk je dobio veliko pojačanje, on ima sve preduvjete za uspjeh i bit će mu užitak igrati na Poljudu.”

Redakcija DMF
FOTO: HNK HAJDUK SPLIT

Petar Filipović još je jedan od Hrvata u LASK-u. Jedan od onih čiji je prijatelj otišao u Hajduk.

“Nije za mene bilo iznenađenje što je Grgić otišao u Split. Znali smo mi njegovi prijatelji koja mu je želja. Nije fraza, uistinu je navijač Hajduka od malih nogu. Ne mogu reći kako je došlo do toga, ali svi mi Hrvati u inozemstvu uglavnom navijamo za Hajduk ili Dinamo. Za Grgu se znalo da je navijač Hajduka. Pratio je utakmice splitskog kluba, a svi zajedno smo gledali derbi s kraja prošle godine kada je Hajduk pobijedio 2:0 u Zagrebu. Grga je bio oduševljen.” – ispričao nam je stoper LASK-a Petar Filipović.

Što će Hajduk dobiti od Grgića? Kakav je u sredini terena?

“Zadnji vezni, odgovoran i koncentriran. Igrač kvalitetnih radnih navika, profesionalac koji će se brzo snaći u Hajduku. Trebat će kao i svi kratko vrijeme za adaptaciju na novu ekipu, ali zajedno smo gledali Livaju i suigrače kako igraju. Zna Grgić gdje dolazi i bit će mu užitak zaigrati u takvoj momčadi.”

Filipović drži da je Hajduk dobio pojačanje na poziciji zadnjeg veznog, ali kako je LASK pustio Grgića za samo 100.000 eura u Hajduk?

“To je pitanje za ljude u klubu, ja sam znao da ima mogućnost otići u klub svojih snova i nije me začudio njegov odlazak. Kada se pojavila opcija Hajduka, znao sam da neće propustiti šansu za novi iskorak u karijeri.”

PREUZETO: SPORTSKE NOVOSTI

Također, želimo Vas napomenuti, prije svega sve navijače Hajduka da ukoliko mogu pošalju jedan vid podrške obitelji Štrbo – koja je ujedno i vlasnik najveće grupe Hajduka na Facebooku, i kojoj je zaista potreban financijska pomoć. U ime portala dm-fudbal.com, unaprijed se zahvaljujemo!

INFORMACIJE ZA UPLATE:
Antonio Štrbo
HR0423900013222025616
BR. RAČUNA: 3401290559
KONTAKT: 0997855183
PayPal uplate: seretintonka11@gmail.com

Next Post

Stanojević najavio prvo pojačanje: Pregovarali smo dugo, ali radi se o sjajnom igraču kojeg Partizan treba!

ZAPOČELE PRIPREME PARTIZANA
Copy link
Powered by Social Snap