PLAĆEN TRI MILIJUNA EURA

Gdje je nestalo veliko pojačanje: Dinamo ga masno platio, a njega nema ni na mapi?

Redakcija DMF
FOTO: gnk-dinamo-zagreb

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb napravio je puno transfera u ovoj godini, a daleko najzvučniji svakako je dolazak Ivana Nevistića kojeg su platili tri milijuna eura.

Svima je bilo jasno kako je Nevistić došao kao nasljednik Dominika Livakovića koji je trebao u ovom prijelaznom roku napraviti veliki inozemni transfer. No, ipak je odlučeno kako će ostati u Dinamu, barem dok se ne odigraju kvalifikacijske utakmice u Europi. Ali vremena je sve manje i čak se prestalo pisati o njegovom odlasku.

Ali, zbog cijele situacije sigurno se najbolje ne osjeća Ivan Nevistić. Ovaj 23-godišnji vratar proslavio se bravurama u dresu Varaždina i Rijeke pa mu je to donijelo transfer u Dinamo. No, početak u Maksimiru je zaista kao iz noćne more.

Naime, Ivan je prvo morao s klupe za pričuve odgledati dvoboje protiv islandskog prvaka Valura, a nakon toga nije više uopće bio ni u zapisniku! A poslije Valura hrvatski prvak igrao je čak devet utakmica, što u Europi, što u HNL-u. No, za Nevistića nije bilo mjesta.

Još uvijek nije posve jasno hoće li Livaković napustiti Dinamo do kraja prijelaznog roka ili će ipak ostati. A Nevistiću svakako nije opcija biti na klupi ili još gore ostati izvan zapisnika pa se postavlja pitanje mogu li ga poslati negdje na posudbu.

Next Post

Francuski L'Equipe javlja: Bivši igrač Hajduka pred potpisom za talijanski Lazio?

8 MILIJUNA EURA
Copy link
Powered by Social Snap