Ekspresan povratak: Velikan iz regije želi Roberta Prosinečkog za trenera

Dean Marijanović

Hrvatski trener Robert Prosinečki mogao bi od naredne sezone imati novi angažman.

Popularnom Žutom u posljednje vrijeme ide odlično s ekipom Kayserispora. Tim je ostvario četiri pobjede u posljednjih pet mečeva i sve su prilike da će napraviti pravo malo čudo i ostati u ligi iako je to djelovalo kao gotovo nemoguće do prije nekoliko sedmica.

Tako dobar niz mogao bi Robiju donijeti i novi trenerski posao, bolji i izazovniji od onoga kojeg trenutno ima.

Kako prenose hrvatski mediji njega na klupi želi vidjeti Dinamo Zagreb, odnosno šef ovog tima Zdravko Mamić.

Spominjalo se da je jedan od kandidata i šef nogometne škole Željko Kopić, također čovjek iz sustava, a neki su spominjali i trenera druge momčadi Gocu Sedloskog. Dakle, to bi značilo da se Dinamo definitivno orijentirao na trenerske usluge ljudi iz sustava.

Nakon naprasnog odlaska Bjelice, klupu je preuzeo Jovićević, a sad se opet poseže za provjerenim kadrovima iz plavog doma. Makar, neki izvori tvrde da bi na koncu sezone Modri mogli potegnuti i u susjedstvo, kod Lokomotive. Goran Tomić je napravio sjajne uspjehe s tim klubom, mnogi ga vide kao jako dobro rješenje za užarenu maksimirsku klupu.

Međutim, najveća maksimirska želja navodno je – Robert Prosinečki! Legendarni nogometaš, miljenik svih hrvatskih navijača, umjetnik s loptom koji je proteklih godina izrastao u vrsnog trenera. Prosinečki je u ovom trenutku trener turskog Kayserispora, koji je zimus preuzeo u izgubljenoj situaciji, a sada ga je doveo korak do ostanka u ligi. Dinamo je sigurno daleko veći izazov od Kayserispora…

Uglavnom, u plavom domu se nisu odlučili za brzopleta rješenja, uzeli su time-out.

Izvor: sportske.jutarnji.hr

Next Post

Nakon Klepača još jedan igrač Osijeka stiže na posudbu u Željezničar?

Facebook Twitter Email Fudbalski klub Željezničar intezivno traga za pojačanjima za narednu sezonu, a u skorije vrijeme bi se moglo […]
Copy link
Powered by Social Snap