Ekspresan odgovor! Nenad Bjelica odgovorio Mamiću na sve prozivke

Dean Marijanović

Nije trebalo čekati puno vremena da Nenad Bjelica odgovori Zoranu Mamiću. U velikom nedjeljnom derbiju za Sportske novosti Mamić se dotaknuo se i veze Dinamovih igrača s Nenadom Bjelicom. Mamić je bivšeg trenera Dinama prozvao za pokušaj destabilizacije Modrih.

“Dok se gori bave boljima, bolji se bave sobom. Zato su i bolji”, kratko je napisao Bjelica, vjeruje se kao izravan komentar na Mamićeve riječi.

Podsjećamo, Mamić je za SN o Bjelici rekao: “Neosporno je da je on bio njihov trener, imaju odličan odnos. I ja se čujem s bivšim igračima, zašto se ne bi čuli, ja nemam s tim problema. Ali nije korektno da on to izjavljuje u novinama i to je pokušaj destabilizacije.

On je vrlo pametan, radi na svom marketingu i treba mu čestitati. Ali to nije fair prema tim dečkima. Recimo, postoji neki navijač, huligan koji je reći: “Glupane, što to radiš sa suparničkim trenerom?” To je vaš intimni odnos, zašto to isticati i stavljati igrače u neugodan položaj? Zamislite da sam ja, recimo, ljut na Nenu i možda sad ja zato što se Dilaver čuje s njim, ili Ademi, Moro… ja ga neću staviti u momčad. Ima sujetnih trenera.”

Next Post

Sada je i službeno: Mario Mandžukić konačno ima novi klub

Facebook Twitter Email Bivši hrvatski reprezentativac, Mario Mandžukić, već je tri mjeseca bez kluba nakon što je raskinuo ugovor s […]
Copy link
Powered by Social Snap