PROBLEMI U PSG-U

Dokaz da je Messi glavni i u Parizu: Mauro Icardi na izlaznim vratima PSG-a?

Dean Marijanović
FOTO: MESSI I ICARDI

Francuski nogometni velikan PSG našao se u velikim problemima zbog čudnovatog Maura Icardija i njegovog bračnog života. Podsjećamo, argentinski napadač uhvaćen je u prevari, a to je posebno naljutilo neke igrače u Parizu.

Icardi je trenutačno skroz izvan nogometnih zbivanja i prošlog tjedna nije trenirao ni igrao za svoj klub. Takva situacija iritira Lionela Messija, koji je odmah postao glavni autoritet u svlačionici francuskog doprvaka. Španjolski El Nacional piše je zbog toga Messi u svađi s Icardijem te da je od kluba tražio da se Icardi odmah proda.

To stvara podjele u svlačionici PSG-a i prema pisanju španjolskog medija, PSG je spreman pustiti Icardija u Barcelonu, a zauzvrat dobiti Sergija Aguera.

Aguero je ovoga ljeta došao u Barcelonu besplatno iz Manchester Cityja, a glavni razlog tog transfera bio je odličan odnos s Lionelom Messijem. Messi je na kraju iznenađujuće napustio Barcelonu, a Aguero se teško ozlijedio.

Messi, čini se, pod svaku cijenu želi zaigrati sa svojim najboljim prijateljem i usput se riješiti problematičnog Icardija.

Next Post

Iranski mediji pišu: Dinamo bi već na zimu mogao ostati bez Sadegha Moharramija?

MOGUĆI ODLAZAK
Copy link
Powered by Social Snap