Ćiro brutalno iskren: On nasljednik Modrića? Nikada u životu

  •  
  •  
  •  

Hrvatska reprezentacija nastavlja negativan niz u ogledima s Portugalom. Vatreni su porazom od 1-4 započeli novu Ligu nacija.

Portugal je i više nego uvjerljivo savladao Hravtsku u prvom kolu skupine 3 Lige A. Vatreni tako nisu ni u šestom međusobnom ogledu s ovom reprezentacijom uspjeli pobijediti.

Ni dan nakon debakla, ne stišavaju se reakcije javnosti. Na visoki poraz se osvrnu i bivši hrvatski izbornik, Miroslav Ćiro Blažević.

„Gledao sam utakmicu, ali bolje da nisam. Ovako nešto moglo se očekivati. Većina naših igrača nije u natjecateljskoj formi i to se vidjelo, a nedostajala su nam i dva ključna igrača.“, kazao je legendarni Ćiro pa se posebno okomio na jednog igrača:

„Reći ću vam ovo. Jedan igrač me posebno razočarao, a očekivao sam da će biti naš ključni igrač. Kovačić je ove sezone žario i palio u Engleskoj, bio je najbolji igrač Chelsea i bilo mi je izrazito drago zbog toga, a sinoć je u Portu djelovao kao neprijateljski element u našim redovima.”

Podsjetimo, Hrvatska za dva dana igra u 2. kolu, protiv aktualnog svjetskog prvaka Francuske. Na žalost, i to je još jedna reprezentacija koju Hravtska nikada nije pobijedila.