OSTAJE U MADRIDU

AS lansirao veliku vijest: Luka Modrić i naredne dvije godine u Real Madridu!

Dean Marijanović
FOTO: HNS

I sada se špekulira što će Modrić nakon što mu istekne aktualni ugovor. Naime, tamošnji AS tvrdi kako će Luka potpisati još jedno produljenje ugovora! Španjolski list piše kako je u rujnu Karim Benzema oduševljeno prokomentirao Modrića i molio upravu kluba da Hrvata zadrži u Madridu, a Florentino Perez je poslušao svog napadača.

”Luka je jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji. Nadam se da će biti s nama u godinama koje dolaze”, rekao je Francuz, a Modrić se s tim slaže jer želi biti pošteđen transferne histerije uoči SP-a u Kataru koje bi trebalo hrvatskom kapetanu biti zadnje veliko natjecanje.

Modrić zapravo nikad nije ni krio da želi ostati u Realu.

“Nema ništa bolje nego biti igrač Real Madrida i nema boljeg osjećaja nego igrati na Bernabeuu. Svi žele doći u Real Madrid, a ja sam imao sreću što sam ovdje. Sad će se napuniti deset godina otkako sam tu i nema ništa bolje nego predstavljati ovaj veliki klub. Ovdje sam sanjao devet punih godina i nadam se da će i deseta biti posebna”, rekao je Modrić u svibnju, nakon što je produžio ugovor s Realom.

Next Post

AGRESIVNO PONAŠANJE! Produkcija kaznila Dalilu zbog udaranja i polivanja Dejana!

SKOČILA KAO LUDA
Copy link
Powered by Social Snap