STRIJELAC DRUGOG GOLA

Andrić: Bit ću iskren, bilo mi je jako teško dok nisam igrao, ali ja sam odgojen da ne odustajem

Dean Marijanović
FOTO: GOL.HR

Srpski napadač, Komnen Andrić, sinoć je bio jedan od junaka Dinama u velikoj pobjedi protiv Rapid Beča. Modri su slavili 3:1 i tako došli na korak do novog europskog proljeća.

Andrić je opet postigao gol te je tako vezao tri utakmice na kojima postiže pogodak. Nakon utakmice dao je vrlo emotivnu izjavu za naše medije:

“Ono u Beču je bio loš dan. Rekao sam da se moramo koncentrirati na nas, znamo koliko smo jaki kad smo pravi. Pokazalo se da je to točno. Sretan sam zbog timske pobjede i siguran da je ovo početak lijepog niza. Želim nastaviti raditi kao i dosad, a da tim bude taj koji izbacuje pojedinca. Presretan sam zbog gola, ali pobjeda mi mnogo znači. Atmosfera u svlačionici je prelijepa”, rekao je Andrić, 26-godišnji srpski napadač koji je u Dinamo stigao u siječnju 2019. godine iz Zaprešića, ali je često bio u drugom planu.

“Bit ću iskren, bilo mi je jako teško dok nisam igrao, ali ja sam odgojen da ne odustajem i uvijek sam davao maksimum. Strpljivo sam radio i čekao svoju priliku. Dinamo je jako velika ekipa. Tu ima 30 igrača koji su podjednaki i sve je pitanje trenutka kad će koji iskočiti. Borio sam se, trudio sam se i uspio sam iskoristiti svoju šansu”, rekao je Andrić, koji je prethodne dvije sezone bio na posudbi u Zaprešiću i Rusiji.

Trener Damir Krznar nakon utakmice nahvalio je Andrića i rekao da napadači Deni Jurić i Duje Čop, koji se oporavljaju od ozljeda, sada imaju jako težak zadatak istisnuti Andrića iz prvih 11.

Next Post

Trener Hajduka pred Dragovoljac: Mi smo klub koji uvijek treba ići na pobjedu!

DOMAĆA UTAKMICA
Copy link
Powered by Social Snap